Объркаха Ричард Гиър с бездомник

1742
29 Април 2014, 10:28


Холивудската звезда Ричард Гиър се оказа неволно в ролята на бездомник. Французойка помислила актьора за клошар и дори му предложила студена пица, за да го нахрани.


Френска туристка излязла на разходка със семейството си в Ню Йорк, когато видяла един бездомник да рови край контейнерите на Централна гара. Приближила се и му предложила пица, останала след посещението им в италиански ресторант.


"Той попита: "Какво има в пакета?" Опитах се да му отговаря на английски, но половината фраза казах на френски. Казах: "Извинете, но пицата е студена." Той отвърна: "Много благодаря, Бог да ви пази", разказва тя.


Няколко дни по-късно, служител от хотела й показал снимка, в едно от изданията. И така тя научила, че това е Ричард Гиър.


"Това беше направо вълшебно. Тази история е истинска лудост. Просто е невероятно, че подобно нещо се е случило", споделя жената.


64-годишния актьор всъщност работел по новия си филм „От незапомнени времена“, когато непознатата го изненадала. Актьорът играе главната роля, влизайки в образа на бездомник.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени