Риана сваля отново Крис Браун?

5288
28 Май 2011, 19:53


На поп звездата Риана не й стига побоят, който рапърът Крис Браун и нанесе. Изпълнителката на „California King Bed” се опитва отново да се домогне отново до колегата си.

 

Въпреки че пред и време той я спука от бой и я двамата дълго се дърлеха в съда и пред медиите, лошото изглежда е забравено.

 

Тогава през 2009 г. 23-годишната красавица се раздели с него след този инцидент, но наскоро позволи на съда да премахне ограничителната заповед, която забраняваше на Браун да я доближава. Тогава тя изтъкна кариерите на двамата и лъскавите церемонии, които съпътстват звездите, като причина да се смили над насилника.

 

Според слуховете обаче Риана още таи топли чувства към бившия си приятел и се опитва по всевъзможни начини да си го върне като общува с него все по-често.

 

"Рири винаги е обичала Крис - това никога не се е променяло. Сега те си пишат смс-и и много общуват в интернет. Наскоро се срещнаха на парти на общ техен приятел в Лос Анджелис", казва запознат източник.

 

"Тя се опитва да намери начин да се върне при него без да предаде своите фенове и приятели, които намразиха Крис след онзи инцидент. Не иска да им дава лош пример или да изглежда слаба", допълва източникът.

 

Ако съмненията им се окажа верни Риана за пореден път ще демонстрира синдрома на малтретираните жени. От него страдаше и колежките й Уитни Хюстън и Тина Търнар, които дълги години търпяха произвола на мъжете до себе си.

 

Именно те бяха и най-силните поддръжници на Рири да не се пречупва пред чувствата си и да не му прощава. От сега феновете на мургавелката се надяват тя да послуша мъдростта на припатилите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени