Скандал! „Болшой“ предлагал балерини за ескорт (ПРИЗНАНИЯТА НА МОМИЧЕ)

2934
19 Март 2013, 11:01


 

Шокиращи разкрития направи бивша балерина от „Болшой театър“. По думите на танцьорката Анастасия Волочкова балерините се предлагат за ескорт на влиятелни олигарси.


Практиката действала вече 10 години, като момичетата били предлагани като придружителки (и не само) на банкети, събития или други партита на влиятелни бизнесмени. По думите й всяка от танцьорките е привиквана в кабинета на директора и получава списък с ангажиментите.


Ако някое от момичетата се опитало да откаже си имало проблеми след това. Ангажиментите обаче не свършвали само с банкета. Някои от момичетата получавали задачи и „за по-късно“.


Уволнената през 2003 година балерина казва, че в театъра услугите започнали да се предлагат преди около 10 години. Привидно балерините се „пускат“ на определени олигарси и членове от попечителския съвет на „Болшой театър“, но всеки с достатъчно пари, може да се уреди с такъв ескорт.


Самата Волочкова е уволнена със скандал през 2003 година. Тогава пресслужбата обявява, че Анастасия е останала без партньор и затова не може да танцува.


Тя е най-високата балерина в театъра с ръст от 171 сантиметра. Тежи цели 48 килограма, което станало и повод нейни колеги да отказват да я вдигат.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 5 години
-1
При 171 см - 48 кила, като видно от професията става дума за мускули, значи момето е било бая фино. Не знам дали е доста едра за балерина, ама от това по-идеален размер накъде. То зависи и пропорциите как са. Иначе много ме съмнява останалото да е вярно. Може и да е имало единични случаи но все пак става дума за Болшой театр, а не за некое треторазрядно танцово студио. Силно се съмнявам такива балерини, които танцуват там, да са професионални компаньонки. Представям си по-скоро некоя бляд да е помирисала дебело портмоне и да е решила да се пусне като нашенските златотърсачки, па случайно да е била и балерина, ама хмм, скепсиса ми е голем!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
USUF
преди 5 години
-1
Момиче не е , вече на 37 години и 48 кила не е сега минали са 10 г и едно раждане.. Все пак си е едра доста за балерина, нормално е да не искат да я вдигат, самите балетисти са по дребни и по слаби от нея, как да я вдигат?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени