Срутиха дома на Лили Иванова! Позволи да превърнат бащинията й в търговски център! (Ето как лесно се отказа от корените си)

2556
08 Декември 2017, 11:55


Багери и строителни машини сринали до основи бащината къща на Лили Иванова в Кубрат, узна HotArena.

 

От родния й дом, намиращ се на пъпа на малкото градче, вече нямало и следа. Примата с лека ръка загърбила спомените и паметта на родителите си, позволявайки на мястото на постройката, за която те хвърлили целия си живот и всички спестявания, да изградят търговски център.

 

След като от кметството й съобщили, че се налага имотът да бъде съборен, защото е нестопанисван, а с годините е станал опасен и за минувачи, певицата не възроптала срещу решението и не изявила желание да направи основен ремонт, писа „Ретро“.

 

Обяснили й, че има вариант да я компенсират с апартамент или да си запази терена, използвайки го по свое собствено усмотрение. Лили преценила, че смисъл да запази корена си в Кубрат не намира и продала мястото на голяма фирма, която точела лиги по него.

 

Съгражданите на Иванова я недолюбват, заради апатията й към замиращия роден край. Нито правела концерти там, за да зарадва най-вярната си публика, нито пък имала изобщо път към Кубрат. Тамошните хора я гледали вече само по телевизията.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени