Съдят Бионсе!

1496
17 Декември 2014, 11:58


Бионсе отива на съд. Последният хит на певицата и съпругът й Джей Зи се оказа откраднат.


Оказа се, че кралицата на шоубизнеса също има проблеми с вдъхновението и посяга към чуждо, когато не може да роди собствен хит. Последния път е откраднала ромска народна песен от Унгария, с което си спечели грандиозен скандал и дело.


Унгарската певица Моника Мидюров, известна под името Мицу, заведе дело срещу Бионсе, Джей Зи и продуцента Тимбаланд, твърдейки, че в песента "Drunk in Love", известна певица е ползвала части от нейния хит от 1995 г. "Bajba, Bajba Pelem".


Както съобщава "Ентертеинмент Уикли", Мицу твърди, че Бионсе, Джей Зи и Тимбаланд са използвали първите 13 секунди от нейния ромски хит за песента "Drunk in Love".


Тя посочва, че никога не им е давала разрешение за ползване на песента. Унгарската изпълнителка на ромската песен смята, че с "Drunk in Love" Бионсе "морално е развалила" песента и цифрово е модифицирала нейният глас.


Мицу изисква плащане на обезщетение за "кражба" на нейната ромска народна песен, а до тогава очаква съдът да забрани излъчването и разпространението на "Drunk in Love" .
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени