„Те бяха любовта на живота ми!“ Най-добрата приятелка на Пол Уокър и бившата му съпруга в шок след смъртта му (Снимки)

11917
02 Декември 2013, 20:09


Двете най-любими жени на Пол Уокър най-добрата му приятелка Обриана Атуел и екссъпругата му Ребека Сотерос потънаха в сълзи. Нелепата смърт на актьора потопи семейството и приятелите му в скръб.

 

„Те бяха двете любови на живота ми“, казвал често на приятели актьорът. Най-добрата му приятелка Обриана още не може да дойде на себе си, а за нея смъртта му е втори удар, тъй като преди пет дни е загубила баща си от рак.

 

„Съкрушена съм! Сякаш изгубих най-скъпия си човек за втори път“, изплакала тя пред приятелки. Бившата съпруга на Пол Ребека Сотерос също е в депресия от загубата му.

 

Майката на дъщеря му Медоу отказа всякакви коментари пред медиите. „Тя е съсипана от скръб. Опитва се държи заради дъщеря им, но е съкрушена“, споделят близки до нея.

 

Не по-малко съсипана е и новата приятелка на Пол Джасмин Пилчард — Госнел. 23-годишната блондинка се събра заедно с него през 2009 година на Хаваи и оттогава са неразделни, пише "Дейли Мейл".

 

В момента младата студентка е при майка си и се опитва да се отърси от случилото се. И отказва всякакви контакти с външни лица.

 

Единствена приятелката на Пол Обриана изказа скръбта си публично. „Сърцето ми се къса за Медоу. Пол беше толкова близък с нея“, казва тя. „Всичко е толкова трудно за нея. Иска ми се да можех да я защитя от целия този кошмар“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени