Теодора от „Гласът” лежала на „Четвърти километър” без да е изкукала! Митко Цонев тикнал насила сестра си в лудница

2319
29 Март 2018, 15:00


Не е тайна опитът за самоубийство, който направи миналата година Теодора Цонева и последвалото й лечение в психиатрия, напомня HotArena.

 

 

Малцина обаче са наясно, че дъщерята на говорителката Анахид Тачева и актьора Коста Цонев и друг път е лежала в лудница. Участничката в новия сезон на „Гласът на България” била хоспитализирана на „Четвърти километър” след раждането на първото си дете, писа „Уикенд”.

 

 

Беше изпаднала в депресия, но не и изкукала, та да се налага да я вкарват в клиника за душевно болни. Там я тикна насила брат й Митко, който се беше поддал на манипулациите на съпругата си Маца. Жена му искаше Теодора да бъде освидетелствана, та по-лесно да се докопа до апетитен имот на ул. „Славянска”. Жилището беше наполовина собственост на Димитър Цонев, наполовина на сестра му. Баща им Коста им го прехвърли още навремето”, споделя отлично информираният ни източник.

 

 

Като разбрал, че настаняването на дъщеря му на „Четвърти километър” няма връзка с психичното й здраве, народният артист тутакси взел мерки. Благодарение на връзките си той бързо уредил изписването й.   

 

 

В момента апартаментът на ул. „Славянска” е изцяло в ръцете на вдовицата на Митко Цонев. Теодора дълго се дърпаше, не искаше да продава на Маца своята част от имота, защото не харесваше предложената й за сделката сума.  Преди няколко месеца обаче 50-годишната певица и актриса склони да отстъпи жилището в идеалния център на София на снаха си и с получените за това пари си купи малък дом до хотел „Маринела”, припомнят запознати.    

 

 

В момента Маца и Теодора са в сравнително добри отношения, което не беше така в края на миналата година. Деси – щерката на Митко Цонев, пък често е засичана в компанията на леля си, макар след опита й за самоубийство да се беше отрекла от нея и да я беше обявила за жена, създаваща само проблеми. 

 

 

Човекът, който е най-искрено загрижен за посегналата си през 2017-а майка на две деца, е сестра й Ани. Живеещата в САЩ родственица редовно изпраща пари на звездата от „Гласът на България”, а US преводи получава и Анахид. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени