Ти да видиш! Синди Крауфорд се озова в леглото на Джордж Клуни

3841
19 Март 2015, 14:57


Интересно, какво ли ще каже Амал за това?

Синди Крауфорд, която бе кума на Джордж Клуни и Амал, само преди шест месеца, изненадващо се озова в леглото на актьора. И не, историята не е никакъв майтап, а съвсем реална.

Съпругът на Синди разказва вече като анекдот, как манекенката го заменила с Джордж Клуни. Актьорът е известен като добра компания и често гостувал в дома им, на партита, на едно, от които всички изпили твърде много текила.


В края на вечерта Джордж останал да преспи в къщата на Синди и Ранди. На сутринта актьорът се събудил в леглото със Синди Крауфорд, която го галела по гърба мислейки, че това е нейният съпруг. Но когато видя, че не е Ранди, буквално закрещяла.


„Синди крещеше „Боже мой!“, после и аз се разкрещях „Наистина ли легнах с теб?“, със смях разказва Джордж Клуни по-късно. В крайна сметка недоразумението се изяснило, а на цялата история най-много се смял Ранди Гербер, който наблюдавал целия цирк отстрани.


„Синди помислила, че е видяла мен да се настанявам в леглото в стаята за гости. И се мушнала в леглото и започнала да ме гали по гърба. Тогава съм се обърнал само, че това не съм бил аз. А Джордж“, разказва Ранди в интервю за "Дейли мейл".


Гербер казал, че всички истерично се смеели заради този инцидент, защото пияният Клуни трябвало само да преспи при тях след бурното парти, а не да преспи с жена му.

Откакто актьорът се ожени обаче Ранди е съвсем спокоен, тъй като в спалнята на Джордж има място само за една жена — Амал.
.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени