Убийство? Разследват Ник Гордън за инцидента с Боби Кристина! (Още разкрития)

3571
07 Февруари 2015, 11:37Боби Кристина Браун вероятно е станала жертва на опит за убийство. Това е новата версия, по която полицията работи, след шокиращи разкрития на един от приятелите на мъжа й.Макс Ломас, младежът, който я е открил безжизнена, разкри пред полицията, че когато е отишъл в дома на Ник и Боби Кристина миналата събота е забелязал, че приятелят му е доста притеснен и почиства съмнителни петна от кръв.
Самата Боби Кристина не се виждала никъде и след час отсъствието й станало съмнително, затова решил да я потърси. Докато Ник се намирал в другия край на къщата Макс влязъл в спалнята, за да се увери, че приятелката му е добре. С ужас обаче намерил отворена вратата на банята, а в нея и Боби Кристина да плува безжизнена във ваната.Той веднага я извадил, обадил се на 911 и направил опит да я върне в съзнание. По-късно, след като полицията го привика на разпит, направил признания, че я е снабдявал преди време с дрога, което провокира и версията, че става въпрос за самоубийство.Новите му разкрития за петната от кръв обаче насочват следователите към други улики. Според тях е възможно Боби Кристина и Ник да са имали скандал и певицата да е станала жертва на побой, а след това и на убийство.Полицията е открила в дома й силни болкоуспокоителни, но не и дрога, каквато беше първоначалната информация.
Какво точно се е случило с Боби Кристина и дали е жертва на самоубийствен опит или на убийство, полицията продължава да разследва. Междувременно баща й Боби Браун отказа да изключи поддържащите я системи. „Не мога да убия детето си. Нека Бог вземе душата й, когато му дойде времето“, заяви той, опровергавайки информацията, че е дал съгласието си да я убият.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени