Уилям сам на наградите BAFTA! А къде е Кейт?

1734
17 Февруари 2014, 10:22


Принц Уилям изненадващо се появи на наградите BAFTA. Британските филмови награди са едно от най-престижните събития в Англия и принцът не пропусна да ги посети тази година.

 

Уилям стоически издържа неколкочасовата церемония, а накрая лично се качи на сцената, за да връчи статуетката на Хелън Мирън за изключителния й принос към киното.

 

Любопитен факт е, че принцът бе придружен, не от съпругата си Катрин, а от Аманда Бери—главен изпълнителен директор на наградите BAFTA. Цяла вечер принцът приемаше с усмивка срещите със звезди и молбите за снимка с него, а след официалната част си тръгна, без да присъства на купона.

 

Много от присъстващите си задаваха въпроса, къде е съпругата му Катрин, но Уилям умело отклоняваше всякакви теми свързани със семейството му. Голяма част от холивудския елит бе толкова развълнувана от присъствието на британския принц, че дори забравиха нормите на добрия тон.

 

Актрисата Ема Томпсън се разпищя от изумление, а останалите звезди не спряха да се взират в херцога на Кеймбридж цяла вечер. Дори Брад и Анджелина не събраха толкова овации, колкото Уилям.

 

Отсъствието на Кейт обаче не мина незабелязано от гостите на събитието. Официално Катрин е била възпрепятствана и си е останала у дома заради сина им, но неофициално се шушука, че още е сърдита на съпруга си заради срещата му с бившата му изгора.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени