Уникално! Тази жена успя да свали 362 килограма (Снимки преди и сега)

3274
10 Март 2015, 11:40Най-дебелата жена в света успя да свали 362 килограма и от слон се превърна в стройна фиданка. Мексиканката Майра Розалес успя да свали 363 килограма от теглото си и се превърна в супер мадама.Мексиканката от години живее в САЩ, след като през 2008 година бе наречена „половинтонна убийца“. Тогава 450-килограмовата жена е обвинена, че е убила племенника си, като е седнала върху него и го е задушила.Пред властите тя поддържа версията за непредумишлено убийство, а полицията с огромни усилия пъха в ареста. Разследването обаче поставя на съмнения версията на Розалес, тъй като детето се оказва убито от тежък удар, а не от задушаване.Преди 3 години е въздадена и справедливост. Сестрата на Майра се оказва виновна за убийството на детето, което убива след жесток побой. Тя моли сестра си, да поеме вината й, тъй като заради свръхтеглото й била убедена, че няма да я пратят в затвора.

Но и двете грешат.След три години Майра напуска ареста и решава да промени живота си. Сменя хранителния си режим, обръща се към диетолог и започва да слабее.
Резултатът е налице. В момента тя е 88 килограма и продължава да слабее.Вече дори си има гадже, което е лудо по нея.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени