Вал Килмър гасне от рак! (Отказва да се лекува по религиозни причини)

2500
04 Февруари 2015, 19:45


 Вал Килмър страда от тумор на гърлото, потвърдиха членове на неговото семейство, които твърдят, че "вярата ще убие“, защото заради нея отказва лечение.

 

Актьорът се озова в болница миналата седмица заради кървене от гърлото, но във Facebook отрече, че страда от рак. Семейството му обаче потвърди тази диагноза и допълни, че актьорът рискува живота си от инат.


„Вал още от лятото знаеше, че има тумор, поради което и имаше проблеми с говора. Както забелязахте, често носи шалове и други подобни аксесоари, защото заради тумора гърлото му често се подува“, казват роднини на актьора.


Те разкриващ още, че досега многократно са се опитвали да го убедят да се съгласи на медицинска помощ, но той отказвал заради религиозни убеждения.


Вал членува в неизвестно религиозно движение, което отхвърля всички възможности за лечение, предлагани от лекарите, а всички, които са настоявали да се лекува, актьорът изхвърлил от живота си.


Семейството също посочи, че Вал в началото не искал да признае, че има рак, защото това ще означава, че молитвите му не действат. А членовете на религиозното движение, към което актьорът принадлежи, вярват, че молитвите са единственият начин за лечение.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени