Албена Михова остана без пари заради закъснение на полет и... скъпи кроасани

1790
01 Август 2017, 15:00


Актрисата Албена Михова преживя истински кошмар на летището преди малко повече от седмица, узна HotArena.

 

Имше забавяне от 5 часа за полета й до Германия. Умряла от глад и жажда, Михова почти остана без пари заради високите цени на стоките на нашето летище. Компания през цялото време й правела Бони, която също била от потърпевшите на авиокомпанията.

 

Албена не е от най-търсените ни актриси, макар талантът й да е ненадминат, затова решила да пътува до немската столица Берлин с нискобюджетна авиокомпания. Уви, ударила на камък. Ниската цена на билета й коствало висенето на летището, както и да плаща за високите цени на артикулите, пише „Шоу“.

 

От чакане ми стана лошо и хапнах едно кроасанче. Тук на летището тези кроасани струват 4,50 лв. Златни кроасани! И да искаше някой да опита, нямаше да му дам. Минералната вода също е към 3,50 лв. Направо съм изумена“, ридае Михова.

 

Дори се пошегувала с Бони да попее на летището, белким някой се смили над тях и им хвърли по някоя монета, за да си купят по още един кроасан.

 

Не е смешно. Аз ще остана без пари, ако продължавам да чакам на летището и да си купувам вода и кроасани. На ръба съм да се прибера обратно“, беснееше усмихнатата актриса.

 

Появили се и комари, които я нахапали, но в крайна сметка, и макар с 5 часа закъснение, все пак стигнала до Берлин. Но пък не ще да чуе повече за самолет.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени