Боби Ваклинов прибира хилядарка като певец, глобиха го, че вдига шум на Слънчака

1048
27 Август 2017, 16:00


Репортерът от „Господари на ефира” Боби Ваклинов взима хилядарка за участията си като музикант и ди джей, научи HotArena.

Освен на екрана, колоритният шоумен се препитава и като изпълнител. През уикенда той даже бе глобен за вдигане на шум в Слънчев бряг. Миналият петък той бил на участие в клуб „Оксижен”, където представил и новата си песен „Сомнамбул”.

„Малко преди да започна, pаконът, олицетворен от дузина страшно гледащи полицаи, ми състави акт за административно нарушение. Актът съдържа описание на цялата техника на пулта, описана като моя. Бях посочен като „шумоизточника”, оплака се повелителят на Златния скункс. Ваклинов още не бил започнал да пее, когато блюстителите на реда се приближили до него и помолили да се легитимира. След това му съставили акт. „В него пише, че не съм собственик на озвучителната техника, а „гост изпълнител, разрешил и допуснал озвучаване в откритата площ на заведението”, жалва се репортерът, който често сам преследва и разобличавали закононарушители.

Той определи наказателното постановление като крайно несъстоятелно, смехотворно и абсурдно. „Все още не знам в какъв размер е глобата, но вече обжалвам акта”, недоволства Ваклинов. Популярният нощен клуб „Оксижен” нашумя с нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов в началото на август.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени