Денди удари дъното! Дави се с алкохол и живее на помощи

2238
08 Октомври 2017, 10:13


Мълвата, че Денди прекалява с пиенето, тръгна преди години след неговото участие в коментарното студио на „ВИП Брадър” като гост. Тогава писателят се появи в напълно неадекватен вид и вместо да се усмири от наличието на камери, продължи да сръбва звучно от сребърна чаша пред очите на всички.

Дори водещият Ники Кънчев, който се слави със своята търпимост по отношения на гостите си, на няколко пъти изпусна нервите си и се опита да накара Денди да се държи прилично. „Да ти предложим айран, аспирин, шкембе”, изгаври се тогава мистър „Стани богат”, видимо вбесен от безочливото поведение на госта си и демонстрациите му. 

След този случай месеци наред писателят бе подиграван за изцепката си и не веднъж се налагаше да обяснява колко точно пие и защо. После постепенно името му се позагуби и мнозина решиха, че се е взел в ръце, за да се лекува. Доказателства за това бяха грижите, които Денди се опита да положи за външния си вид и здравето си. Писателят дори започна да посещава фитнес зали, за да се постегне.

Уви, мераците му в тази посока били твърде краткотрайни. Дори излагането пред камери с чаша в ръка вече не го безпокояли. Писателят щедро се черпи преди време и в предаването „Черешката на тортата”, в което с мъка успяваше да събере речта си пред екипа.  

След като се развел със съпругата си Юлия Денди стигнал дъното и коренно се променил. Богатата му половинка го изхвърлила от брачното им ложе след близо 20 години брак, като не му оставила нито лев. Това накарало писателя, свикнал да живее в приказен лукс да се затвори в себе си и започна да посяга все по-често и по-често към чашката като отдушник на проблемите си.

Дълбоката му душевност също намирала място в опиянението. С него писателят по подобие на много алкохолизирани класици намирал точните думи да покаже емоциите. Трагедията му била в това, че не виждал как те да достигнат до публика, която да ги оцени. Пошлотията никак не му се нравела и за да я избегне, Денди дори не искал да предлага труда си по стандартен начин. Налагало се сам да обикаля с творенията си под мишница и да ги предлага на потенциални купувачи. 

Когато пък не попадал на подходяща публика за творбите си, не се колебаел да иска пари на заем от приятели, за да има с какво да живее. И без това вече започвал да свиква да не е винаги обграден от лукс, така че рязко снижил стандарта си. За изкуство обаче винаги намирал и не пестял единствено от това перо в бюджета си, пише "Уукенд".

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
-2
Не е ударил дъното,той си е едно голямо дъно пълно с утайка!Не знам кой и защо изобщо го допуска това същество до национален ефир,и защо изобщо ,все още се пише каквото и да било за него!!!Има ли някой ,който се интересува от господин Денди..........ахаахахааа!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени