Йоско в болница, едва се държи (Лекари го следят денонощно)

1024
10 Август 2017, 12:05Актьорът Йосиф Сърчаджиев е в болница и едва се държи след побой от цигани. Той стана поредната жертва на циганска вендета, научи HotArena.

Стресът, който актьорът получи заради атаките на роми, след като направил забележка на мургаво дете, че чупи клони, му коства здравето. От няколко седмици той е под постоянен лекарски контрол, а състоянието му е нестабилно.

Още съм на легло след случката с циганите, която преживях. Сега докторите постоянно ме следят–ту влизам в болница, ту излизам. Пазят ми сърцето след инсулта”, разказва със сподавен глас актьорът.

Сърчаджиев е заобиколен от приятели и близки, които правят всичко, за да облекчат състоянието му. За него се грижат съпругата му Райна, както и куп колеги и приятели. Актьорът Димитър Баненкин също често му гостува на село и дори му помага да си взима хапчетата.

Сърчаджиев много харесвал живота на село, а най-вече обичал магарето на съседите–Владо. Често се взирал в него и му споделял за ужаса, който преживял.


Шокът ми остана. Рухнах от ужаса, че съм притиснат от тумба озверели същества в своята немощ”, ожали се Сърчаджиев. Неговите близки се притесняват, че се е предал и вече мисли за края на дните си.

Както е известно Сърчаджиев бе нападнат от тълпа цигани, след като се скарал на дете, че чупи клони. Роднините обаче го наобиколили и само съобразителността на актьора му спестила побоя.


Но стресът останал, а актьорът се бои, че ще пропусне новия сезон. „Дано да успея да се оправя до септември, защото ми предстои нов театрален сезон”, обяснява той.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ivo
Преди 1 година
0
Мършави миризливи лайна! Да измрът всички дано, че станахме циганска държава заради тая измет!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени