Изнудват бабата на Орлин Павлов! (Наглеците плашат възрастната жена със смърт)

748
07 Януари 2018, 12:48


Бабата на известния певец и актьор Орлин Павлов е станала жертва на ало-измамници преди броени дни, разбра HotArena.


Наглеците си позволили да тормозят възрастната 91-годишна Иванка цяла седмица, като в последния им разговор дори отправили заплахи за живота й. 


При първтото позвъняване в дома, вдигнала потърпевшата баба Иванка. След като измамниците започнали да редят страшни истории, засягащи близките й, бабата решила, че най-вероятно става въпрос за сгрешен номер. Случката се повторила след няколко дена като тогава доверчивата жена дори разказала лична история на шарлатаните. 


"Тя е друго поколение, много честна, наивна. Споделила им някои лични неща и после затворила. Те звънели отново, после и трети път.", разказва внукът й Орлин. 


В разговора баба Иванка разказала как навремето и тя е била със счупен крак, давайки допълнителна информация на измамниците. "Те й казали: Ако не ни дадеш 100 бона, ще те заколим. После вдигнал вуйчо ми, тъй като баба ми се уплашила", разказва Павлов.


Той разкри още, че баба му не е сигнализирала за обажданията, тъй като такива измами стават всеки ден и е трудно да се рпоследят номерата. 


"На всички са ни звъняли, майка ми дори са я псували", споделя певецът. "Искам да използвам случая, да апелирам възрастните хора да не се връзват на тези номера. Щом ви искат пари по телефона, значи е измама", допълва Орлин, предават от Телеграф

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени