Кичка Бодурова остана без дом в София (Вижте защо продаде къщата си)

2721
18 Февруари 2018, 09:58


Кичка Бодурова остана без дом в София, откакто продаде къщата си в квартал Симеоново, разбра HotArena.


Продажбата бе осъществена през 2017 г. при отлични за звездата финансови условия. Тя обявява за продан топ-вилата си преди няколко години и търпеливо изчаква най-подходящата оферта. 


Къщата е скъпа и на сърце за Бодурова. Построена върху нов терен и обзаведена с любов, тя е пристан за семейството й и за приятели повече от 10 години.


На освещаването през 2006 г. се стичат приятели сред колегите – Мими Иванова и Развигор Попов, Георги Христов, Йорданка Христова... Тогава за последен път в живота си се появява и актрисата Пепа Николова, преди да постъпи в болница. При строежа дъщерята на Кичка е още дете, а днес е госпожица със собствен живот. Тези емоционални причини възпират на два пъти певицата от продажба при почти финализирана сделка.


Все пак тя се решава, защото се уморява от битови неуредици, свързани най-вече с това, че до къщата й не се прокарва асфалтов път. Многократните опити за разрешаване на проблема не трогват администрацията. Втората причина е, че заради спецификата на локацията, крадци не се смущават от алармената охрана и проникват на няколко пъти. Кичка си дава сметка, че само ако е постоянно в България, има смисъл да поддържа имот от такъв тип.


При идването си тази година от САЩ тя навярно ще отседне в хотел. Изпълнителката на „Майко Българийо” притежава и апартамент в Слънчев бряг. Очаква се той да бъде базата й това лято, предвид концертите й по Черноморието. Гласът на Бургас все пак не зачерква столицата. „Уикенд” научи, че звездата е в преговори със строители за покупка на ново жилище в комплекс от затворен тип. Така най-после Бодурова ще бъде застрахована от крадци. 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
виждащ
преди 11 месеца
-2
Да не се връща никога ,на никой няма да му липсва тая интригантка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени