Полицията погна шеф Михалчев! Шеф Петров му прави сечено - изпраща фалшиви сигнали против него до органите на реда... от завист (Подробности)

4119
04 Август 2017, 13:33


В ресторанта на шеф Петър Михалчев в последните дни можели да се забележат повече униформени, отколкото клиенти, научи HotArena.

 

Причина за полицейската инвазия в японското заведение на татуирания готвач станали поредица от проверки по анонимен сигнал. Служителите на реда били изпратени да проверят дали има проблеми с шума.

 

После се стигнало до очна ставка на персонала дали се спазва посоченото работно време. Ченгетата не пропуснали да проверят и цялата документация на Михалчев, като много настоявали да видят месечните му финансови отчети, писа „Ретро“.

 

След няколкочасовата проверка, която принудила кулинаря да отпраща клиенти и да затвори временно заведението си, се оказало, че е напълно изряден.

 

Готвачът отпратил органите на реда и получил бяс. Чудел се колко ниско може да падне конкуренцията му, че да подават фалшиви сигнали срещу него. Личното разследване на Михалчев посочило като поръчител на акцията срещу него шеф Борис Петров.

 

Ресторантът на шеф Петров не бил в никаква близост до този на татуирания му колега, че да делят една и съща клиентела, но си умирал от яд, че заведенията на триото от „Мастър шеф“ се пръскали с посетители по шевовете, докато неговото стояло празно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени