Разкритие! Любовницата на Стоян Алексиев поръчала СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ

2462
23 Август 2017, 17:00


Актьорът Стоян Алексиев от сериала „Откраднат живот“ попадна в клопка, след като скандални папарашки снимки го уличиха във връзка с младата му колежка Ивана. На тях е видно, че двамата са в любовна афера, а 66-годишният Стоян бърка в гащите на новата си муза.

 

Никой не защити постъпката му, която се разигра на обществено място, колегите му, цялото му семейство, включително жена му Надежда и децата му, се отрекоха от него.

 

Истината за публичния резил обаче е напълно неочаквана. Поръчител на постановката е самата Ивана, разкриха източници на „Галерия“. 22-годишната непозната за публиката кандидат-звезда имала големи амбиции. Тя отдавна чакала удобен момент, за да насочи прожекторите към себе си.

 

Това че спи с възрастния актьор и съпругата му е в течение на връзката им явно не било достатъчно, затова тя наела фотограф, който да ги следи и да ги хване в крачка. Ясно се забелязва, че на една от снимките Ивана гледа право в обектива, нещо което може би й е убягнало при опита да скрие следите си.

 

Напористата лолитка била твърдо решена да срине имиджа на Стоян Алексиев, за да може лесно да го притиска за роли, да се добере до връзките му и най-сетне да изгрее със собствена слава. Досега нищо от предложенията, които получавала, не й давало надежда, че ще се прочуе, както тя иска. А и гаджето й не бил много склонен на жестове, пробутвал й само изяви, които са второкласни.

 

Вместо да си остане вечно в сянка, Ивана предприела конкретни действия, за да си проправи пътя в бъдеще. Както се чу преди дни, ето че тя ще е свежото попълнение в „Откраднат живот“.

 

Пъклените й планове проработиха бързо!     

 

Стоян Алексиев има множество роли в киното и Народния театър, но в момента е

актуален с героя си проф. Иван Генадиев от култовата сага „Откраднат живот“.

Съпругата му Надежда Алексиева е издателка. Със Стоян имат едно дете – Александър.

 

Другите му наследници – Елица и Цветан са от първия му брак, а Венци е син на

Надежда, също от предишната й връзка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени