Силвия Юрукова скандализира! Брадърката разкъсана между селото и града

1087
11 Декември 2017, 10:59


“Тук времето е спряло! Хората живеят като в 19-ти век! Женят се без да са готови за семейство на по 18 години от нямане на какво да правят, а после си изневеряват, но наричат мен кучка. Живеят за петък-събота, а на мен всеки ден ми е петък-събота”, откровена е Силвия.

Брадърката се чувства разкъсана между големия град й мястото, където е минало детството й.
 
“Помагам на много хора и момичета, които ми се обаждат за услуги. Не одобрявам също измисления свят с измислените софийски герои, наркотици и проститутки. Конкретен случай - запознах едно момиче с мъж, който й предложи живота на тепсия, плати й корици по списания и й уреди живота и после аз излезнах лошата. Най-важното е да бъдем хора”, споделя тя.
 
Силвия споделя, че е готова за семейство и е подала документи за ин витро, защото мъжете вече не могат да задържат интереса й. Или са прекалено консервативно, или искат да я държат в златна клетка. Тя споделя, че не се възползва от мъжете, а само се забавлява с тях. 
 
“Нима на 29-години не съм постигнала толкова, че сама да изгледам децата си?! Пък нека ме мислят за кучка”, споделя още Силвия.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Силвето
Преди 1 година
0
Тази жена си има точната курвенска физиономия. Ако някой ме попита за начина по който си представям,че изглежда една курва, то бих представила нея, като еталон !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kapa
Преди 1 година
0
Mnogo grozna i otblaskvasta.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
0
Няма нужда да се терзаеш и разкъсваш толкова,отивай си направо на село-ти си за там!Има изключително противно и евтинко излъчване това момиче!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени