Стивън Сегал тормозел колежка за секс (Обещавал й роли срещу ласки)

1334
28 Октомври 2017, 18:56


Стивън Сегал е тормозел своя колежка актриса и две журналистки за секс, разбра HotArena


Неприятната случка се случила с актрисата и журналистка Лиса Гуереро. Тя била поканена на проби в хотелската стая на актьора. По нейно настояване присъствал и кастинг директорът Шари Роудс. През цялото време той наблюдавал случващото се по халат, който разкривал голяма част от голото му тяло.


"На следващия ден ми се обади мениджърът му и каза, че Стивън иска да ми даде ролята, но трябва да отида при него за допълнителни репетиции", споделя тя. 


При получен отказ от нейна страна, той й дал второстепенна роля. По време на снимките тя отново отказала да спи с актьора и участието й в лентата било изцяло изрязано


"Казах на колеги и приятели, на други млади актриси, да не отиват в дома на Стивън Сегал", разказва Лиса Гуереро. Тя продължава, че чувства отвращение от факта, че една световна звезда като Сегал може да отваря вратата само по халат.


Случилото се коментират и други актриси, които преди време са работели със Сегал. "Нещо подобно се случи и с момичета от класа ми по актьорско майсторство. Те споделиха, че са имали подобни преживявания с актьора", разказва момиче, пожелало анонимност. 


Тя разказва, че навремето е била извикана от звездата за проби за роля за филма "Под обсада 2". То отново се състояло в хотелската му стая, а Стивън отворил само по роба, предават от Телеграф.
Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени