Ти да видиш! Муки се уреди с младо гадже, не спират да се натискат

4803
22 Юли 2017, 10:25


Дъщерята на Стоянка Мутафова се оказа не по-малка фурия от нея, научи HotArena.


Госпожа Стихийно бедствие не веднъж се е фукала, че дъщеря й още хваща окото и не може да се оплаче от липса на ухажори. Сред тях през годините са били дори Иван Славков и Еди Казасян. Мария Грубешлиева, обаче, все избирала много и затова си седи сама от дълго време. А и не иска да оставя майка си сама на преклонна възраст. Мутафова пък все се надява наследницата й да си намери мъж, който да я носи на ръце, както заслужава.


Напоследък вниманието й сериозно е привлякъл актьорът от театър "Българан" Влади Янев. Двамата бяха забелязани да гледат прегърнати концерта на Георги Христов във варненския летен театър. Не е ясно точно какви са отношенията между двамата, но вероятно това е поредният ухажор на Муки, който няма да го огрее!


Преди две години засуканата Муки получи предложение за брак от мистериозен господин, чиято самоличност така и не разкри. Сподели единствено, че двамата се познават от деца и имат много силна връзка помежду си. Но щерката на Стояна така и не се реши да мине под венчилото. Не го направи и с голямата си любов Сашо Балкански. Двамата бяха заедно цели 14 години и накрая се разделиха без някаква основателна причина.


Все пак, Грубешлиева има един брак зад гърба си. Тя изкара с гръцкия си съпруг Нико, с когото живя в родината му повече от две години. Днес Муки признава, че е разбира сърцето на Нико отново заради майка си. Може би и досега той не е намерил достоен заместник на Муки, но тя няма намерени да се връща при него, пише "България днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vitoshaword
преди 11 месеца
0
Следете романа-сериал, посветен на жените на България: kralicatanakrastavicite.wordpress.com
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джеки
преди 11 месеца
-1
Иван Славков е ухажвал само красавици. Муки няма как да е в това число.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени