Валери Иванов - Жокера надмина Худини! Изпълни смъртоносен номер пред хиляди плажуващи (Снимки)

960
21 Август 2017, 14:00


Най-голямата надежда на съвременното българско илюзионно изкуство - Валери Иванов - Жокера, успя на връх своя 25-ти рожден ден, на запише името си в историята с изпълнението на изключително екстремен номер. Той бе пуснат от парашут, овързан с  усмирителна риза с шест-степенна защита и тежести на кръста, в открито море, като на 5 метра дълбочина той успя да се освободи и сензационно да се появи на плуваща в близост яхта - буквално за броени секунди.

 

Невижданият номер бе успешно реализиран пред очите на хилядите плажуващи в Слънчев бряг и Несебър, които с притаен дъх очакваха Жокера да изплува на повърхността, отброявайки колко дълго време издържа без въздух под вода и окован. При появата му, бурните аплодисменти кънтяха из целия залив.

 

"Страхът е присъщ за аматьорите, а аз съм професионален маг - който може да разгадае, изманипулира и реализира всичко - сама по себе си смъртта е една илюзия, душата ми знае как да я надхитри!", сподели Жокера минути след сензационното си постижение, като то е само началото от серията екстремни номера на публични места, които ще изпълни, за да подгрее аудиторията за голямото си магично шоу в зала 1 на НДК, през зимата.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени