Забравиха Мануела Горсова!

5911
18 Август 2017, 11:5410 години след катастрофата с Мануела Горсова, нейните приятели и познати я забравиха. Това споделя с огорчение бащата на момичето Красимир, научи HotArena.


Приятелите на Мануела я забравиха. Жалко е, но аз ги разбирам. Млади хора са, имат техен живот. Не се сърдя на никого.

Изключително тъжно е, но приех нещата”.

Красимир Горсов е неизменно до дъщеря си, откакто преди 10 години тя преживя жестока катастрофа. На 5 август се навърши цяло десетилетие от зловещия инцидент край Ропотамо.


Тогава Мануела Горсова и Петър Петров бяха блъснати при ужасен инцидент предизвикан от световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки. Петър загина на място, а Манела изпадна в будна кома.


Няма да позволя на Стависки забрави Мануела! Той се подигра с нас. Идва в България, пързаля се, не ми побира главата как може да е толкова нагъл.
Ако си беше получил заслуженото, поне някакво минимално успокоение щеше да има за нас. За него темата „Мануела” не е на дневен ред! Това е цинично”, възмущава се баща й.


Съсипаните родители за последно са виждали Стависки преди 9 години. Оттогава фигуристът не е търсил никакъв контакт със семейството на младото момиче.


В същото време семейството продължава с рехабилитациите. Осъзнава какво се случва около нея и дори отговаря с мигане на очи, когато иска да каже „да” или „Не”. Понякога дори се усмихва, което дава надежда на близките й.


Майка й Дида е неотлъчно до нея. Рядко излиза навън, защото постоянно е заета да е около детето си. На 2 септември младата жена ще навърши 28 години.

Рожденият й ден е единственият празник, който чества семейство Горсови. Приятелите на Мануела вече не се отбиват, но за сметка на това близки до семейството през целия ден се редят на вратата, за да я уважат и поздравят на празника.

С майка й много се радваме, че хората я уважават и не я са я забравили. За рождения й ден подготвяме много подаръци и изненади. Надявам се тази година да мине по-добре, защото миналата беше тъжна.


Не сме загубили надежда. Тя е всичко за нас с Диана”, допълва Горсов.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
стига бе
преди 8 месеца
-2
Не беше ли това бащата, който проигра на комар парите, събирани от дарители за лечението на дъщеря му? Точно той да се изказва, идва малко в повече... Или са му се приискали още пари за "забравената" Мануела, че бинго-залите го зоват, пак.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Някоя си
преди 9 месеца
-1
Не осъждайте никой. Вие не знаете какво се крие под повърхността. Никой от нас няма право да осъжда. Съди само Един!!! Най-важното е това прекрасно и крехко цвете да не увехне, а да се върне пълноценно към живота. Нищо друго няма значение. Молете Бога за нея, а не търсете мъст за Ставийски.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Stela
преди 9 месеца
0
Тоя боклук има дете за бога....За карма чувал ли е....А ако не дай боже утре някой погуби живота на неговото дете пак ли така нагло ще гледа и ще се държи...Бих го наплюла този скапан наглец.Погледа в земята и не го вдигай до края на жалкия си живот..Не говори а само се моли убиец долен....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ккк
преди 9 месеца
0
Ако са новини за Николета или някоя друга кифла се изреждат да пишат,но на такава новина всеки мълчи ,това показва каква нация сме и какво ни интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени