Бабата на Азис загуби дарбата си

2631
23 Март 2018, 10:30След тежко боледуване бабата на Азис–Станка, изгуби дарбата си. Талантливата ясновидка и гадателка беше дни наред болна от грип, заради който още не може да се оправи, дочу HotАrena.


„Още се възстановява. Вече е на възраст и всичко й е трудно. Почти не гледа на карти и не пророкува”, разкри пред вестника Троян Илиев, син на Станка и баща на Азис.


В началото на годината Азис реши да направи баба си популярна и сподели в мрежата координати за връзка с нея. Много хора от своя страна решиха да се възползват и в резултат да получат сведения за бъдещето си. Тогава, Троян сподели, че от многобройните посещения в дома им, бабата се разболяла.

„Телефоните не спираха да звънят, не смогвам да отговарям”, разкрива бащата на певеца.В Костинброд пък Станка е по-известна с гадателските си умения, отколкото като бабата на Азис


Бабата на певеца открива дарбата си на 13 години, когато започва да гледа на карти таро и оттогава не спира. За отглеждането на внука си, тя е категорична, че Васко е бил много палаво дете и често е отнасял по някой шамар.


Въпреки това си остава любимото й внуче и до днес.


В активните си години през къщата на пророчицата са минавали по 30 — 40 човека на ден. Фиксирана тарифа няма, всеки оставя по колкото може.
Зли езици твърдят, че от срам никой не смеел да остави по-малко от 10-20 лв. А нейни почитатели оставяли по 50 и дори по 100 лв.


Бабата на Азис обаче не си пилее парите, а ги къта за черни дни. Мнозина дори се шегуват, че тя е по-богата даже от Азис.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени