Банкерката на Мартин Петров живеела скромно! Изключиха я от масонска ложа + Не е минала изпит за инвестиционен консултант

4174
04 Януари 2018, 11:38


Банкерката на Мартин Петров – Ирина Аткова, е демонстрирала много нисък стандарт и е живяла под наем в центъра на София, узна HotArena.

 

Това разкри близък до нея човек, който е останал много изненадан от шокиращия скандал с източените сметки на футболиста. Бившият национал подал сигнал до прокуратурата, че от неговите авоари във водеща българска банка липсват 3,8 млн. лв. Личната банкерка на Петров – Аткова, е заминала за чужбина, добави още източникът на „България днес“.

 

От Министерството на вътрешните работи не бяха започнали издирване на банковата служителка в дните, след като стартира разследването на прокуратурата.

 

Не мога да повярвам, че Ирина е способна да открадне толкова много пари - коментира пред изданието приятелят на Аткова – Тя живееше под наем в центъра на София. Никога не е показвала висок стандарт. Караше автомобил „Смарт“. Не личеше по дрехите да е извършила нещо подобно“.

 

Проверка показва, че Ирина не е минала изпит за инвестиционен консултант. Нейните документи са били приети и одобрени, но тя не получила лиценз след провеждане на изпит.

 

Заради събитията в последните два месеца мистичната Ирина Аткова беше изключена от масонската ложа, в която членуваше. Причината е уронване на престижа.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени