Емо Чолаков не плаща данъка на колата

740
18 Август 2017, 12:07Вече години наред Емо Чолаков е сред топ длъжниците на община Гоце Делчев. Оказа се, че симпатичния синоптик не си е плащал редовно данъка на колата, научи HotArena.

Натрупаната сума е около 500 — 1000 лв, но по неизвестни причини Чолаков не я е платил досега. Според някои, причината за дълга е самият автомобил — не го използва и следователно е забравил, че може да дължи такси около него.

И така не е обърнал внимание, че последните се трупат с години.


Друг вариант е да е отлагал плащанията заради финансови проблеми. Но близки до синоптика твърдо отхвърлят тази възможност с мотива, че той винаги си покрива задълженията.


Освен това заплатата му стигала за всички разходи и са склонни да приемат, че просто е забравил да провери дължи ли нещо за автомобила.

Водещият бил доста изпълнителен, но и разсеян, заради което често се получавали подобни пропуски.
Самият Чолаков е доста лаконичен по темата, коментират от „Телеграф”.


„Нямам време и не е удобно. След 2 седмици ми се обадете”, отговаря Чолаков на въпрос относно задълженията си. Явно смята, че това е личен въпрос, който не засяга обществото.

Иначе компания в списъка с длъжниците към общината, му правят концесионерът Ламбьо Донев, Ангел Тунчев — общински съветник и шеф на Комисията по устройство на територията и екология към община Гоце Делчев и шефът на италианската фабрика за обувки „Пиерик” Пиеро Агостини.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени