Фенове гласуват за Юлиан Вергов в зрителска класация

1284
08 Март 2018, 10:54


За първи път в България зрителите на родна телевизия ще могат да избират своите любими актьори, актриси и продукции в Наградите "NOVA подкрепя българските филми" 2018.  Вотът е за изминалата година и става чрез онлайн гласуване в следните категории: Кино, ТВ Сериали, УЕБ Сериали, Риалити сериали и Изгряваща звезда. До момента са регистрирани над 100 000 гласа във всички категории, а общо гласувалите са 46 000. Датата, до която всеки желаещ може да подкрепи своя фаворит, е 15 март 2018 г. (18.00 ч.).

Фаворит в категория "ТВ Сериали" за момента е хитовата българска поредица "Откраднат живот" с 8279 гласа. Съревнованието за любим актьор в същата категория продължава да е най-сериозно, като на челните три позиции са Юлиан Вергов, Димо Алексиев и Наум Шопов. С най-много гласове сред дамите е Йоана Буковска-Давидова, следвана от Ралица Паскалева и Дария Симеонова.

Продукцията, събрала най-много зрителски гласове в категория "Кино", е лентата "Дъвка за балончета". Временните резултати сочат, че феновете определят Асен Блатечки за "Любим актьор", а "Любимата актрисата", която за момента печели най-убедително симпатиите на публиката, е Теодора Духовникова.

Сериозна е конкуренцията и в "Уеб Сериали", където своя глас за "Любим актьор" са дали  5369 души, а за "Любима актриса" - 4286.

"Риалити Сериали" продължава да е една от най-атрактивните категории, където любимецът на феновете на "София – Ден и Нощ" Митко има 10119 гласа, а дамата, събрала най-много харесвания до момента е Симона.

В специалната категория "Изгряваща звезда" надпреварата също е много оспорвана. За първото място се борят двамата братя от "Ние, нашите и вашите” Мартин Цолов и Мартин Желанков, както и Андрея Захариев от "Дъвка за балончета", който е с много близък резултат.

Победителите в първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018 ще бъдат обявени на специално събитие след края на гласуването.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени