Измамникът на Мис България ползвал снимка от списание

1373
30 Ноември 2017, 10:48Полицията от месец издирва измамника на мис България Юлия Юревич. Мъжът, който е откраднал дипломата на миската и е рекламирал с нея фалшиви дипломи в мрежата, е използвал снимка от списание, научи HotArena.


Измамникът използвал снимка от списание и е действал по схемата Спас/Александър. Това са установили ченгетата от 3-то РПУ, които разследвали сигнала на красавицата от Козлодуй, пише „Телеграф”.


Самата Юлия споделя, че попаднала случайно на профила. Мъж, който се представя с името Станислав Николов, лепнал дипломата й, заедно с личните й данни в мрежата, за да се рекламира като продавач на фалшиви дипломи. Тя извадила негова снимка от Вайбър, но засега той не може да бъде идентифициран.


Въпреки опитите измамникът да бъде открит, той е неоткриваем. Мъжът е изключил телефона си и до момента няма никаква информация за истинската му самоличност.


Разследващите от 3-то РПУ започнали да проверяват всички мъже в столицата, които попадали в профила на измамника. На името Станислав Николов, мъж на възраст между 30-40 години, отговарят около 380 мъже, с евентуални криминални прояви.


Нито един от тях обаче не отговарял по физиономия на лицето от вайбъра, на въпросния измамник. „Най-вероятно е взел снимката от списание”, обясняват специалисти. И предполагат, че става дума за рекламно лице на марка телефони или автомобили.


Въпреки опитите на Юревич и полицията да стигнат до измамника, той е изключил телефона, който е оставил за връзка и е потънал вдън земя. Предполага се, че е използвал СИМ карта на чуждо име.


Единственото желание на мис България от Козлодуй е да се пресече незаконна схема и да се изтрие дипломата й от интернет, тъй като е абсолютно легална.
Случаят е изпратен до прокуратурата за образуване досъдебно производство.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени