Лили Иванова ослепява! Примата инкогнито при очен лекар, нуждае се от операция

1635
08 Септември 2017, 16:00


Сериозни здравословни неволи застигнали Лили Иванова в разгара на лятното й турне, узна HotArena.

 

Примата се прибрала по спешност в столицата, за да посети дългогодишния си очен лекар, който следи състоянието й. Изненадващо, естрадната дива е получила замрежаване на погледа и нетърпимо главоболие. Хора от антуража й веднага запазили час при известен офталмолог, който я приел моментално въпреки натоварения си график. Оказало се, че за пореден път намаленото зрение на Лили й създава проблеми. Тя се появила в кабинета със зачервени очи и изглеждала все едно е обгорена. Състоянието й се дължало на ослепителните прожектори, които греели в лицето й по време на концерти, писа „Ретро“.

 

Заради близките дати на рециталите очите на Иванова нямали достатъчно време за почивка и състоянието й се влошило. От лекарския кабинет коментират, че най-вероятно в първите дни на есента Лили щяла да се подложи на лазерна операция, каквато претърпя и през 2015-а, за да може да закрепи здравето си за още няколко години.

 

С недъга на зрението певицата се сдобила още като мома, когато й казали, че се нуждае от очила с висок диоптър, но тя не обърнала внимание на съветите на специалиста. Очевидно и природосъобразният й начин на живот не може да я избави от белезите на старостта.

 

Тази година Лили на няколко пъти посещавала и спешния център в „Пирогов“, заради възпаления на гърлото, които граничели с гнойни ангини. Въпреки редовното хапване на мед, имунитетът й бил нисък и хващала всеки вирус, който върлувал навън.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени