Муки на Стоянка Мутафова се стопи

1853
15 Август 2017, 13:00Драстично отслабнала в последно време е дъщерята на Стоянка Мутафова–Муки. Наследницата на актрисата, чието истинско име е Мария Грубешлиева е неразпознаваема заради крехката си фигура, разбра HotArena.

Самата тя признава, че е намалила теглото, като го отдава на многобройните си ангажименти. И тъй като е постоянно заета, почти не се задържа у дома, а лети с таксита из столицата.


Напрегнатото ежедневие и многобройните ангажименти обаче не са единствения проблем на Муки. Нейни познати коментират, че скандалите с майка й също са й причинили някои неразположения и са я довели до това отслабване.


Близки до 66-годишната Мария издават, че двете със Стоянка често се карат. Обикновено в основата на скандала стои дреболия, но двете дами не мелят лесно брашно и по тази причина понякога избухват.


Според близките им, те прекарват изключително много време една с друга и това се отразява на отношенията им. „Понякога добрите им отношения са на приливи и отливи, но това е причина за нетрайни сблъсъци, а не за срив в отношенията им”, коментират те, пише "Телеграф".


Иначе на днешния ден Мария Грубешлиева има повод да празнува и то не само за именния ден. Преди дни тя попълни банковата си сметка с 250 000 лв. Муки продаде любимия дом на майка си в столичния квартал Драгалевци.


Още през 1993 година Стоянка Мутафова прехвърли имота на дъщеря си и подписа декларация, че се отказва от всякакви имуществени претенции.

Интересното е, че новият му собственик също е на 24 години–роден е през 1993. Но въпреки отказа на Стоянка от вещно право върху някои от нещата в дома, новият притежател на дома й е обещал да запази едно кътче от къщата на Мутафова, където тя винаги да си връща спомените.
Когато поиска.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени