Парфюмите с феромони водят дамите до екстаз

1203
21 Септември 2017, 13:15


Векът на иновациите влезе и под чаршафите - ако нямате време за свалки и за красиви думи, а държите единствено на бърза свалка, има решение - парфюми с феромони.

Те ви правят неудържими, защото макар и да не излъчват миризма, действат на противоположния пол безотказно. Мъжете се втурват след жена, напръскана с феромони, като мургав „меринджей” след каруца с бакър. Усетят ли феромона в мозъка си, жените виждат във всеки срещнат митичния Дон Жуан. Използването на изкуствени феромони е хит на Запад, особено след като Си Ен Ен обяви, че хората реагират силно на безароматните примамки. Иде реч за естествени химически „аромати”, които мъжете и жените произвеждат и „разпръскват”, за да привлекат срещуположния пол.

Това е така, защото фактически феромоните не миришат, а се възприемат от мозъка чрез т.нар. вомероносен орган, който е малък рецептор в носа. Той възприема феромоните и ги праща като сигнали в хипоталмуса на мозъка. В него се генерира сексуално привличане. Затова съществува и зависимост – който излъчва повече феромони, сваля повече жени. Макар да не играят буквално ролята на бухалка, която поваля дамите в леглото, феромоните помагат решително да се стопли ледът с мацката.

Жените започват да приемат мъжете като близки по душа същества – изведнъж чертите му стават нежни, погледът му игрив, устните му изричат толкова познати неща, все едно никога не са били разделени. При мъжете феромоните действат по-първично и падат всякакви задръжки – дали е тя, дали не е рано, дали си заслужава… Тогава мъжете тръгват в атака. Феромонът за мъже се нарича андростенол, а за жени – андтростенол. Макар имената им да звучат почти еднакво, те са напълно различни. Обикновено 1-2 капки от парфюма със специалната химическа субстанция се впръскват както обикновения парфюм и на обичайните места. Действието продължава между 4 и 6 часа. Ако изпитвате съмнения относно ефекта от феромонните парфюми, на този линк може да се убедите сами в тяхната сила на ексклузивна за България цена. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ТОНИ БАНАНА
Преди 1 година
-1
ФЕРОМОНИ...ХАХА... ДАЙТЕ ИМ МАЛКО БЕЛО И ПОЩУРЯВАТ!!! ТЕНДЕНЦИЯТА Е,ЧЕ МАСОВО ЖЕНИТЕ СЕ ДРОГИРАТ С КОКАИН!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени