Полиция нахлу на сцената на концерт на Силвия Кацарова и я изведе като престъпница! (Вижте провинението й)

1273
07 Август 2017, 13:00


Грозна сцена се разигра на концерта на Силвия Кацарова във Видин в края на миналата седмица, узна HotArena.


Изпълнителката прекъсна по-рано от предвиденото рецитала си по волята на униформените. Нейното представление бе част от ретро диджейски фест, провеждащ се на открито в близост до река Дунав. Преди на сцената да се качи Кацарова, е имало и опера на същата сцена. Около полунощ, полицаи нахлули на мястото на събитието и разпоредили музиката да бъде намалена.


В интернет се появиха кадри на органите на реда на сцената. Те са щракнати в момент, в който правят забележка на диджея и организатор на събитието Васко Громков да намали децибелите. Първоначално се родиха и спекулации, че музикантът е бил арестуван, но те бяха оборени от самия него. Официалната версия е, че озвучаването и било рпекалено силно и граждани на Видин са се оплакали в полицията.


А те са дошли да си свършат работата и да прекратят нарушаването на обществения ред със силна музика след 22 часа. Силвия кацарова, обаче, има друга версия. Според нея, не силата на естеството на музиката е проблема. По време на музикалния фест са били забелязвани служители на общината, който измерват децибелите със специално устройство, пише "Телеграф".


И тук естрадната певица се чуди дали подобна организация и контрол ще има и на традиционния събор, на който глас извиват до ранни зори куп поп-фолк и сръбски изпълнители. Кацарова е категорична, че кметът на Видин си пада чалгар и затова се чуди как да накара представителите на другите жанрове, които не са му на сърце, да нямат желание да организират подобни мероприятия в негови град.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени