Предложение за брак след 13 години съжителство в „Смени жената“

1455
25 Април 2018, 14:49


Арт-учителка и белгиец преподават романтика на семейство софийски таксиджии

 

 

Интернационалното семейство Славена и Филип са едната двойка нови герои на риалити формата. Тя е българка, а той – белгиец, а съдба ги събира след тежки лични трагедии: Славена оцелява след рак на гърдата, а Филип губи първата си жена заради същото заболяване. По професия Славена е учител по изобразително изкуство, а Филип издължа семейството като строителен предприемач и за всичко слуша жена си, която поставя на пиедестал, като обект на нежна и романтична грижа. За нея той е най-романтичният мъж на света. Другата двойка нови участници - Диана и Кирил - са семейство таксиметрови шофьори с две момичета. Заедно са от 13 години, като Кико е с 18 години по-голям от жена си и с 2 години по-млад от майка й. Диана тайно страда, че мъжът й е напълно опериран от всякакво чувство за романтика. И двете семейства живеят в София, но с това се изчерпва общото помежду им.

 

Размяната в предаването предизвиква буря от проблеми за Славена – тя губи безславно битка с кафеварка, заради липсата на галантен кавалер, който да й се притече на помощ. Същевременно, грижовното отношение на Филип хвърля Диана в недоумение – поднасянето на кафе със закуска в леглото силно я озадачава. Славена се шокирана от „романтичния подарък“, който й прави разменения й съпруг Кико – препарат за чистене на автомобилни стъкла и парцал! И докато шофьорката на такси Диана, обръгнала на мъжкия занаят, трябва да преподава фината материя на изобразителното изкуство, Славена запретва ръкави да преобрази софийския таксиджия в изтънчен европеец. Макар и крайно различни, двамата мъже споделят едно – бунта срещу новите правила.

 

Изненадващ и тотален обрат настъпва в края на епизода, когато след 13 години съвместен живот, Кирил се решава да предложи брак на Диана! „Смени жената“ превръща един мъж, романтичен, колкото пън, в принц. Вижте как в сряда, 25 април от 21 часа по bTV!

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени