Уникално! Солната стая и сауна паркът в хотел №1 Arte Spa & Park – Велинград, правят чудеса с тялото и организма! Вижте ползите + СНИМКИ

3362
03 Август 2017, 14:18


Чували ли сте за солна стая? Arte Spa & Park хотел радва своите гости с наличието си на такава. Това е уникално по рода си помещение, изградено с тухли от хималайска сол.

 

Основната му цел е вдишване на сухите аерозоли, които се излъчват от хималайската сол в резултат на нагряването им. Има силно антисептично действие. Доказано е, че халотерапията има лечебен ефект при респираторни и кожни заболявания и повлиява положително психическите разстройства. Освен това солните кристали неутрализират електромагнитния смог, който ежедневно се натрупва от прекомерната употреба на мобилни телефони и компютри.

 

40 - минутна терапия в солна стая се равнява на 4 - часова разходка в борова гора!

 

А чували ли сте за сауна парка на Arte Spa & Park хотел? Няма такова разнообразие, честно! Инфрачервена, финландска или билкова сауна – вие решавате.

 

Инфрачервена сауна - едно от основните и предимства е, че тялото се загрява локално, докато температурата на въздуха остава не по-висока от 50-60°C, а влажността е ниска. Така натоварването за сърцето е по-малко, което позволява по-продължителен престой. Инфрачервената сауна предизвиква дълбоко потене, което кара сърцето да помпа по-бързо. Научните доказателства сочат, че използвайки инфрачервена сауна няколко пъти седмично понижава кръвното налягане.

 

Финландска сауна - много благоприятна за подобряването на тонуса, кръвообръщението и за засилване на имунната система. В нея се поддържа температура на въздуха над 80 градуса. Финландската сауна е един традиционен, ефикасен и безопасен метод за премахване на токсините в тялото, намалява стреса и повишава настроението.

 

Билкова сауна - отличава се по това, че в нея акцентът е върху благотворния ефект на лекарствените растения, а не върху топлинното въздействие. При употребата на билковата сауна се прави естествена инхалация на сухи билки – лайка, мащерка, мента, жълт кантарион и други. Освен за повишаване на имунната система, билковата сауна има изключително ползотворен ефект, като укрепваща процедура при възстановяване след различни болестни състояния на организма.

 

Контакт за резервации: 087 909 9990

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени