Всичко за G-точката - на един дъх от специалистите

1341
05 Декември 2017, 10:38


Чували сте, че тя е източник на разтърсващо удоволствие. Чували сте, че е само мит. Кое е вярното, в крайна сметка? В тази кратка статия ще разберете истината!

Съществува ли G-точката?

Да! При някои хора тя е много силно изразена, при други - не чак толкова, но е факт, че я има. Някои учени даже твърдят, че при процеса, в който женският ембрион преминава в мъжки, G-точката се превръща в простата при мъжа!

Какво точно е G-точката?

Съвкупност от нервни окончания и еректилна тъкан, разположена от външната/горната страна на вагината (откъм корема). Еректилна тъкан? Да, това означава, че когато жената е възбудена, тази тъкан увеличава размера си – точно както пениса при мъжа.

Защо тази зона доставя удоволствие?

Когато сте възбудена, масажът на G-точката действа може да ви докара до оргазъм – това е силна ерогенна зона. За много жени, този вид стимулация води до по-различни, по-дълбоки оргазми от клиторните и вагиналните. С вибратор можете да стигнете до смесен оргазъм, който включва и трите вида едновременно!

Чувала съм, че ако се масажирам там, ще се напишкам. Така ли е?

Не. G-точката заобикаля уретрата и когато сте възбудена, цялата тази зона ще се напълни с "любовна" течност, която не е урина. Възможно е част от нея да премине през уретрата и да усетите нещо като позив за уриниране – но не е същото, това се нарича женска еякулация.

Как да намеря G-точката си?

Това може да стане с ръка, с партньор или с играчка за G-точка стимулация (с извит връх). Първо, трябва да се възбудите - както вие си знаете :) След това свийте пръсти в стил „ела тук“ и ги вкарайте във вагината си. G-точката следва да е увеличила размера си и ще има по-изразена текстура, подобно на орех, но не така твърда, разбира се. Ако не ви е удобно с пръсти, много по-лесно е да използвате играчка.

Намерихте я! Сега вижте до какво удоволствие ще ви доведе. Опитайте с различен натиск и скорост на игра, усетете как мястото се затопля и как оргазмът се разлива по тялото ви! Източник: SexWell

Играчки за G-точка, които препоръчваме ние:

Patchy Paul G5DelightPaul and PaulinaMoodyStronic BiRock Chick

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени