ЗАГАДКА! На кого се е метнала Деси Цонева?

1713
17 Декември 2017, 11:00


Деси – дъщерята на покойния тв водещ Митко Цонев, била голяма загадка за дядо си Коста. Народният артист, който не е между живите от 2012-а, не можел да си отговори на въпроса на кого се е метнала внучката му.

Веднъж Коста Цонев попитал директно младата си родственица защо е черноока при положение, че всички останали в рода й са със светли очи. Въпроса той задал в присъствието на няколко човека, сред които били и майката на Деси – Маца, и бившата му жена – БНТ легендата Анахид Тачева.

„От арменската жилка е това”, отговорила вместо дъщеря си съпругата на Митко Цонев, но на мига била опровергана от свекърва си. „Няма такова нещо – моите деца са светлооки!”, репликирала тв говорителката. Припомняме, че именно по линия на Анахид във вените на Деси Цонева тече и арменска кръв. 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Габи
Преди 1 година
0
Цитирам Мирела от бгмама, защото го е написала мнооого ясно: Въпросът е доста елементарен от генетична гледна точка и отговорът се намира в учебника по биология за 9 клас. Отговаряла съм и друг път в друг форум - АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО е двама родители със сини очи да имат дете с кафяви очи. Но, двама с кафяви очи е напълно възможно да имат синеоко дете. Тъмният цвят е доминантен ген, а светлият - рецесивен. Изразяват се за простота по следния начин: тъмни очи - АА или Аа сини очи - аа Така се вижда,че при сливането хромозомите на 2 синеоки родителя - носители на аа гена не може да се получи тъмен цвят (за който е необходима голяма буква А). Обратно при сливане на хромозомите на 2 човека с тъмни очи са възможни всякакви комбинации - АА, Аа, и аа. Затова тъмнооките родители могат да имат дете с какавто и да бил цвят на очите, а синеоките - единствено синеоко. Дано съм обяснила ясно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жалка картинка
Преди 1 година
-3
Коконче, тия неща с гените се учат в пети клас по биология, моето момиче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kokona
Преди 1 година
-5
Ot dvama roditeli sys sini ochi shansyt da se rodi dete s kavqvi ochi e napylno nulev.V istoriqta nqma takyv sluchaj.Moje bi pri tqh e pyrviqt.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
-6
Какви глупости говориш,кокона!!!!Няма такова нещо,май не си особено запозната............


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени