70-годишната Латинка Петрова се разчекна (Започва деня си с шпагати)

07 Януари 2015, 13:35


Латинка Петрова се разчекна!


Колоритната актриса започва деня си с пагани и какви ли не гимнастики, с които неведнъж си е докарвала травми, научи HotArena.net.

 

Въпреки 70-те си години обаче, Латинка е достатъчно енергична, за да не се плаши от контузии, но сама признава, че трябва да е по-внимателна.


„Едно време ги правех тези неща, без да се притеснявам. Винаги съм спазвала строг режим, никога не съм се отпускала. Шпагати, разтягания, всичко ми беше лесно. Онзи ден обаче усетих, че трябва да понамаля темпото. За малко да се разчекна, буквално, пълен срам. И макар да ми е приятно да се потя на шалтето от ранни зори, трябва да се съобразя с тялото ми. Благодарна съм на Бог, че още не скърцам, но не мога да се преструвам, че съм първа младост“, споделила пред приятелки след инцидента Лоти, писа Всеки ден. 

 

Фурията споделя още, че в дома й се слуша много музика и не понася тишината.

 

„Не искам да се предам. Каквото и да ми се случи, поне няма как да стана обект на подигравки, защото се старая да съм жизнена докрай. Дори смея да кажа, че съм в по-добра форма от много момичета, които залагат на сладкото и винцето например. В България жените, като минат 50, слагат жилетките, само манджите започват да ги интересуват, сбабичосват се. Аз още се суетя с чанти, прически, по две капки парфюм зад ухото слагам за настроение... Очаквам всеки ден да ми се случи нещо хубаво и искам да посрещна доброто наконтена“, обясни Петрова.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени