1. Събиране на лична информация:
HotArena.net събира лична информация от потребителите чрез различни методи, включително, но не само, при създаване на профил, попълване на формуляри и използване на бисквитки. Личната информация може да включва, но не е ограничена до, име, електронна поща, адрес и телефонен номер.

2. Използване на информация:
Събраната лична информация се използва за подобряване на потребителското изживяване на HotArena.net, предоставяне на персонализирани услуги и изпращане на актуализации и съобщения. Ние гарантираме, че вашата лична информация няма да бъде споделяна с трети страни без вашето изрично съгласие, освен ако това не е необходимо поради съответствие с приложимите закони.

3. Сигурност:
HotArena.net прилага подходящи мерки за сигурност, за да предпази от загуба, злоупотреба и неразрешен достъп до личната информация. Въпреки това, не можем да гарантираме абсолютна сигурност и призоваваме потребителите да предприемат допълнителни мерки за защита на своята информация.

4. Промени в политиката за поверителност:
HotArena.net запазва правото си да променя тази политика за поверителност по всяко време. Всички промени ще бъдат публикувани на този уебсайт, и потребителите са задължени редовно да проверяват за актуализации.

5. Съгласие:
Използвайки HotArena.net, вие изразявате съгласие с нашата политика за поверителност и обработка на лични данни.

За въпроси или коментари относно нашата политика за поверителност, моля, свържете се с нас на [email protected]