Fibank награди Сани Жекова с премия от 50 000 лв.

25 Февруари 2014, 16:02


Fibank (Първа инвестиционна банка), генерален спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК) и спонсор на Александра Жекова, награди днес

с извънредна премия от 50 000 лв. българската състезателка по сноуборд за представянето й в Сочи.

 

Чекът беше връчен лично от г-н Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank, който сподели: „Fibank е горд спонсор на Сани Жекова от 2011 г. Още тогава бяхме убедени в потенциала на Сани да бъде истински шампион. Като генерален спонсор на БФСки ние подкрепяме активно българските зимни спортове. Съгласно договора тя трябваше да получи премия за Олимпийски медал в Сочи. Независимо от лошия късмет днес посрещаме Сани като истински медалист, защото тя наистина заслужаваше да се качи на почетната стълбичка в Сочи. Сани накара цяла България да се гордее с нейното представяне, така че за нас тя е шампион и пример за подражание. Важно е младите хора в България да имат своите идоли и Сани Жекова е един от тях.

Надявам се, че следващия път и късметът ще бъде на нейна страна. Пожелавам й най-вече крепко здраве, много късмет и съм сигурен, че за нея тепърва предстоят още по-големи успехи” – пожела й изпълнителният директор на Fibank.

 

От своя страна родната звезда в сноуборда Сани Жекова изказа своята благодарност за дългогодишната подкрепа и оказаното й доверие от Fibank.

Сани изрази своите благодарности и към Българската федерация по ски и всички свои почитатели в България.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Англия
преди 8 години
0
Талантлива, млада, красива, успешна. Сани заслужава тази награда. Заслужава и много повече. Радвам се, че успя да се класира толкова напред. Естествено би било страхотно, ако има медал, но уви. Следващият път, Сани!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени