30-годишен заби Дивна (Непълнолетната излиза с рекламен бос)

Единият от членовете на журито в „Големите надежди” Дивна има вземане-даване с мъж, 13 години по голям от нея. Девойката, която след месец и нещо ще навърши 17 години, вече е научила как да си подсигури бъдещето, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/30godishen-zabi-divna-nepylnoletnata-izliza-s-reklamen-bos HotArena.net
30-годишен заби Дивна (Непълнолетната излиза с рекламен бос)

Единият от членовете на журито в „Големите надежди” Дивна има вземане-даване с мъж, 13 години по голям от нея. Девойката, която след месец и нещо ще навърши 17 години, вече е научила как да си подсигури бъдещето, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Единият от членовете на журито в &bdquo;Големите надежди&rdquo; Дивна има вземане-даване с мъж, 13 години по голям от нея. Девойката, която след месец и нещо ще навърши 17 години, вече е научила как да си подсигури бъдещето, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">От близо 2 месеца насам откритието на Миро имала отношения с 30-годишен мъж, който е в рекламния бизнес. Двамата се запознали покрай участието на Дивна в клип на популярно инстантно кафе и не след дълго започнали да се срещат, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Никой от обкръжението на изпълнителката не знае дали помежду им има нещо повече от приятелство, но близостта им била повече от ясна за всички другари на брюнетката. Той редовно я вземал с черното си БМВ от училище, двамата излизали по молове и заведения, а с отношенията им били запознати дори родителите на журиращата певица.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Благодарение на връзката си с перспективния господин, в момента Дивна си уреждала друг рекламен договор на стойност близо 30 000 лева. Спотовете щели да се снимат в началото на април, за да се завъртят по националните телевизии по Великден.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Действията на 16-годишната Дивна обаче не се нравят на абсолютно всички. Изпълнителката на &bdquo;Ти не можеш да ме спреш&rdquo; получава редица укори, че се облича и държи по начин, който не е подходящ за деца. Според критиците й тя бърза да надрасне възрастта си, следвайки недотам добрите примери на колежките от световната сцена.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.