Алекс Сърчаджиева гони Ласкин: Писна ми от теб!!!

Александра Сърчаджиева остана без нерви заради скандалжията Иван Ласкин. Актрисата вече не издържа на постоянните истерични изблици на мъжа си и на пристрастеността му към алкохола, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/aleks-syrchadjieva-goni-laskin-pisna-mi-ot-teb HotArena.net
Алекс Сърчаджиева гони Ласкин: Писна ми от теб!!!

Александра Сърчаджиева остана без нерви заради скандалжията Иван Ласкин. Актрисата вече не издържа на постоянните истерични изблици на мъжа си и на пристрастеността му към алкохола, научи HotArena.net.

Александра Сърчаджиева остана без нерви заради скандалжията Иван Ласкин.

 

Актрисата вече не издържа на постоянните истерични изблици на мъжа си и на пристрастеността му към алкохола, научи HotArena.net.

 

Ласкин е напът да бъде изгонен от дома си, ако продължава да псува пред 3-годишната им дъщеря и да се напива като смок.

 

Иван вече е ужасно нетърпим и неконтролируем, споделила сломената щерка на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев. Тя признала, че все още безумно обича актьора и не искала малката да израсне без баща, но заради непрекъснатите скандали с него вече била на крачка да го изхвърли.

 

„Писна ми от теб, стига вече“, избухнала Алекс по време на поредния семеен скандал, станал преди дни. Не е тайна обаче, че 44-годишният Ласкин, който има и по-голяма дъщеря от брака си с Мирослава Гоговска, обича децата си и е много мил с тях. На 13 години по-младата Алекс й тежало и че любимият й не носел никакви пари вкъщи и реално тя издържа семейството. Отдавна режисьори и продуценти вдигнаха ръце от актьора скандалджия и от няколко години никой не го търси за нови роли нито в театъра, нито в киното, пише Всеки ден.

 

Станалият известен като Васка да Гама от село Рупча по милост се води на щат в Театъра на Българската армия, макар че шефът Мирослав Пашов на няколко пъти бе на път да го изгони заради пиянски изцепки и агресивно поведение. Заради факта, че стана баща и че жена му Алекс също е в трупата на Военния, директорът се смили и засега дава заплата на закъсалия актьор.

 

Сърчаджиева осъзнавала, че Ласкин я дърпа все повече и повече надолу, тъй като самият той лежи на стари лаври и кариерата му е в пълен застой. Нормално е Алекс да си търси някой друг, тя все пак е млада, за какво й е да бъде с по-стар мъж, който не носи пари и когото колеги и приятели вече отбягват, шушукат в арт средите. Въпреки молбите и ултиматумите на Сърчаджиева любимият й продължава да е все така сприхав, твърдят близки до семейството. Уж си взима поука за ден-два и после пак е същият – пие, псува и забравя за обещанията си, шушукат те.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.