Бориса тръгва на училище! (Ето в каква сфера реши да се образова)

Моделката Бориса Тютюнджиева мисли рационално и е решила да запише специалност, която определено ще й е в полза, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/borisa-trygva-na-uchilishte-eto-v-kakva-sfera-reshi-da-se-obrazova HotArena.net
Бориса тръгва на училище! (Ето в каква сфера реши да се образова)

Моделката Бориса Тютюнджиева мисли рационално и е решила да запише специалност, която определено ще й е в полза, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Моделката Бориса Тютюнджиева мисли рационално и е решила да запише специалност, която определено ще й е в полза, научи <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Известно е, че тя развива собствен бранд с дрехи и обувки, но е твърдо решена в бъдеще сама да бъде дизайнер на облеклата. Затова се готви с частни уроци по рисуване, за да се яви на изпит. Ако го издържи, ще може да се похвали с професионално изучаване на &bdquo;Моден дизайн&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Бориса споделя пред &bdquo;Блясък&ldquo;, че с Андрей държат един на друг и се подкрепят в своите индивидуални решения.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Категорична е, че ще продължи да се изявява като модел и да снима рекламни фотосесии и че ще успее да лавира между всички ангажименти.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.