Диляна Попова ражда на рождената си дата - 24 септември! (Маха си изкуствените устни)

Красивата учителка по физическо от „Революция Z” Деси, или както е истинското й име – Диляна Попова, настоява да роди детето на Блатечки на рождената си дата 24 септември, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/dilqna-popova-rajda-na-rojdenata-si-data-24-septemvri-maha-si-izkustvenite-ustni HotArena.net
Диляна Попова ражда на рождената си дата - 24 септември! (Маха си изкуствените устни)

Красивата учителка по физическо от „Революция Z” Деси, или както е истинското й име – Диляна Попова, настоява да роди детето на Блатечки на рождената си дата 24 септември, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Красивата учителка по физическо от &bdquo;<em>Революция </em><em>Z</em>&rdquo; Деси, или както е истинското й име &ndash; <em>Диляна Попова</em>, настоява да роди детето на <em>Блатечки</em> на рождената си дата 24 септември, научи <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><strong>&nbsp;</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Хубавицата е решила да роди със секцио сина си от Асен Блатечки и е предпочела датата да бъде предварително уточнена.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Консултирах се с астролог, както винаги, когато нещо сериозно ще се случи в живота ми. Тя ми обясни, че ако сме астрални близнаци с детето, ще му върви много по-лесно в живота&ldquo;, обяснява пред психоложката си Диляна, пише в. &bdquo;България Днес&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">От суеверие моделката и актьорът все още нищо не са купили за бебето, но пък са го запазили в любимите си магазини.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Попова спря цигарите и махна част от хиалуроновата кисилина от горната си устна, която поставя на всеки 6 месеца. Усетила е, че се образуват топчета от веществото и затова е решила да го намали. Споделя, че се чувства по-добре.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

1 Коментара

Бони

преди 9 години

И тя е грешница като Златка Димитрова. Да внимава, че Господ гледа от горе.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.