Дългоочакваната СВАТБА: Александър Сано и Нели се венчаха на плажа (СНИМКИ)

Една от най-дългоочакваните сватби вече е факт, видя HotArena.net! Александър Сано и Нели Атанасова се венчаха на плажа в „Оазис“ и вдигнаха шумно тържество.

https://hotarena.net/az-jenata/dylgoochakvanata-svatba-aleksandyr-sano-i-neli-se-venchaha-na-plaja-snimki HotArena.net
Дългоочакваната СВАТБА: Александър Сано и Нели се венчаха на плажа (СНИМКИ)

Една от най-дългоочакваните сватби вече е факт, видя HotArena.net! Александър Сано и Нели Атанасова се венчаха на плажа в „Оазис“ и вдигнаха шумно тържество.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Една от най-дългоочакваните сватби вече е факт, видя <strong>HotArena.net!</strong></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Александър Сано и Нели Атанасова се венчаха на плажа в &bdquo;Оазис&ldquo; и вдигнаха шумно тържество.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Венчавката се е пазила в тайна, но бе разкрита от партньора на Нели в Денсинг старс &ndash; Наско Месечков. Той е хванал жартиера и се похвали с фото в мрежата.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Сред гостите на сватбата са били още колегите на Нели от \"ВИП новините\" Мон Дьо и Ива Софиянска, която е отишла в \"Оазис\" директно от сватбата на сестра си Елена. Голямата щерка на Софиянски се венча също на плажа, но в Созопол, ден по-рано.&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Веднага след финала на риалити шоуто \"Къртицата\" Александър Сано разкри, че тази година двамата с Нели най-накрая ще се оженят. \"Ще се оженим. Не се шегувам. Не сме решили все още кога, но дъщеря ни Ава през два дена ме пита: \"Кога ще се ожениш за мама?\" - сподели вълнението си от предстоящото събитие актьорът през май, пише Блиц.</span></p> <p><br /><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"> \"Предложих на Нели по Нова година, тя се съгласи и не е променила решението си. Така, че сватба ще има\", допълни още звездата от \"Под прикритие\".</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.