Емануела не излиза от дома си (Половинката на бременната певица й подари чанта за 3000 евро)

Емануела се е затворила в луксозния си дом в столичния квартал „Бояна” и не смее да си подаде носа навън, узна HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/emanuela-ne-izliza-ot-doma-si-polovinkata-na-bremennata-pevica-i-podari-chanta-za-3000-evro HotArena.net
Емануела не излиза от дома си (Половинката на бременната певица й подари чанта за 3000 евро)

Емануела се е затворила в луксозния си дом в столичния квартал „Бояна” и не смее да си подаде носа навън, узна HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Емануела се е затворила в луксозния си дом в столичния квартал &bdquo;Бояна&rdquo; и не смее да си подаде носа навън, узна <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Причината се крие в заледените и непочистени софийски улици, научи &bdquo;Всеки ден&rdquo;. Брюнетката, която е в напреднала бременност и се очаква да роди всеки момент, изпадала в ужас само при мисълта, че трябва да излиза. Те я ограничила всичките си срещи, а желаещите да я видят, я посещават в апартамента й, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Половинката й - милионерът Димитър Динев, който е син на олигарха от Свети Влас Динко Динев, също е забранил на любимата си да рискува здравето си по ледените пързалки в София. &bdquo;Емануела излиза само в много краен случай. В останалото време се е барикадирала у дома и си почива&rdquo;, издават приближени до синеоката изпълнителка.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Фолк певицата се отказа от музикалните си ангажименти още в началото на декември, тъй като е в напреднала бременност и вече е опасно за здравето й да работи с корема. Емануела се е заканила, че след като роди, ще изчака само две седмици и отново ще се върне на сцената.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Чалгаджийката изкарала коледните и новогодишни празници със сина си Христо от предишната й връзка, и любимия си Димитър. Милионерският син зарадвал половинката си с ефектен подарък - чанта на &bdquo;Луи Вютон&rdquo; за над 3000 евро.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Противно на слуховете, че са се разделили, те са си заедно. Както &bdquo;Всеки ден&rdquo; писа, родителите на младото момче са категорично против фолк звездата и оказват натиск на Димитър да я зареже. Той обаче се е опълчил на родата и е плътно до Емануела.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

1 Коментара

taka si e

преди 9 години

Горкото милионерско синче. Хвана най-голямата уруспия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.