Ето я голямата любов на Орлин Павлов - 52-годишната Алиша

Да, това е голямата любов на Орлин Павлов и той още не може да я забрави, узна HotArena.net. Чаровният изпълнител неведнъж е говорил за нея пред медиите – за бурната им страстна любов, за невероятно напаснатите им характери, за романса…

https://hotarena.net/az-jenata/eto-q-golqmata-lubov-na-orlin-pavlov-52godishnata-alisha HotArena.net
Ето я голямата любов на Орлин Павлов - 52-годишната Алиша

Да, това е голямата любов на Орлин Павлов и той още не може да я забрави, узна HotArena.net. Чаровният изпълнител неведнъж е говорил за нея пред медиите – за бурната им страстна любов, за невероятно напаснатите им характери, за романса…

Да, това е голямата любов на Орлин Павлов и той още не може да я забрави, узна HotArena.net.

 

Чаровният изпълнител неведнъж е говорил за нея пред медиите – за бурната им страстна любов, за невероятно напаснатите им характери, за романса…

 

Запознават се, когато той е само на 20 години, а тя – вече навършила 38. Срещат се в Холандия. Павлов гостува в тамошен театър като част от българска актьорска трупа. Алиша пък отговаря за осветлението на салона. Двамата се влюбват почти от пръв поглед и изживяват незабравима авантюра.

 

„Не беше първата в живота ми. Не съм мислил на колко е години, защото тя не изглеждаше на 38. Като ти е готино с някого, когато се разбирате, не мислиш за това. Имахме връзка няколко – може би три-четири месеца. Няма как такава връзка да не промени гледната ти точка. Във всеки случай за любовта може би възрастта няма значение. Тя може да не се свързва физически, да остане платонична”, казва днес Орлин.

 

За тази любов на певеца с актьорски амбиции се знае отдавна. Малцина обаче са виждали жената, която остави траен отпечатък в сърцето на Павлов. Тази година Алиша бе представена в новото предаване на Ани Салич „Извън новините”, което се излъчва по Нова тв. Подробностите за отношенията между Алиша и Орлин обаче бяха само деликатно намекнати. Връзката им бе представена по-скоро като старо приятелство и едва ли повечето от зрителите са досетиха, че Алиша всъщност е жената с главно Ж в живота на Орлин.

 

„Тя е много специален човек. Страхотни спомени имаме, разбирахме се добре в краткия период от време, в който са били заедно”, сподели Орлин в предаването на Ани Салич. Алиша пък каза за него, че е го помни като мил и отзивчив младеж с прекрасно чувство за хумор: „Постоянно се смеехме, караше всички да се усмихват. Правиш невероятни неща, ти си невероятен. Гордея се с теб”.

 

За последно певецът се видя с Алиша през април тази година, когато бе на турне в САЩ. Павлов успял да се измъкне от натоварения си график и погостувал на бившето си гадже в Лос Анджелис, където тя живее и работи по големи холивудски продукции. Вече 52-годишната Алиша и Орлин се видели като приятели и разговаряли с часове. Тази чисто дружеска среща обаче подействала като лек за наранения певец, който все още бил под влиянието на последното си разочарование в любовта. Орлин усетил подкрепата на Алиша и отново се почувствал окуражен да продължи да се бори и в личния, и в професионалния си живот.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.