Глория си сменя името в съда

Фолк певицата Глория си сменя името в съда, научи HotArena.net. Вече и по закон тя ще се казва Глория, а не както е истинското й име Галина.

https://hotarena.net/az-jenata/gloriq-si-smenq-imeto-v-syda HotArena.net
Глория си сменя името в съда

Фолк певицата Глория си сменя името в съда, научи HotArena.net. Вече и по закон тя ще се казва Глория, а не както е истинското й име Галина.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Фолк певицата Глория си сменя името в съда, научи <strong>HotArena.net.<br /> <br /> </strong></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Вече и по закон тя ще се казва Глория, а не както е истинското й име Галина.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;Не харесвам истинското си име, затова взех решението да си го сменя. Старите хора казват, че човек носи късмета на името си, но на мен Глория ми донесе истинския успех, защото означава &bdquo;слава&ldquo;. Плюс това всички ме знаят и наричат с псевдонима ми&ldquo;, разсъждава певицата.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Според запознати примата на фолка вече е подала писмена молба в съда, с която официално моли името й да бъде сменено на Глория Пенева Иванова. Тя подробно е изложила обстоятелствата, на които се основава претенцията за промяна на името й.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Молбата й е подготвена с помощта на адвокат, който е оформил законовите основания, на които Галина се позовава, както и трима свидетели, които да докажат, че тя е по-известна като Глория. Желанието на певицата най-вероятно ще бъде удовлетворено.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.