Като Лили Иванова! Малина съвсем се сбабичоса (Прикрива шията си като Лили Иванова)

Фолк певицата Малина съвсем се сбабичоса, видя HotArena.net. Изпълнителката на „Нека да не знам“ започна да прилага тактиките на Лили Иванова, след като вече дори силен грим не е способен да прикрие бръчките й.

https://hotarena.net/az-jenata/kato-lili-ivanova-malina-syvsem-se-sbabichosa-prikriva-shiqta-si-kato-lili-ivanova HotArena.net
Като Лили Иванова! Малина съвсем се сбабичоса (Прикрива шията си като Лили Иванова)

Фолк певицата Малина съвсем се сбабичоса, видя HotArena.net. Изпълнителката на „Нека да не знам“ започна да прилага тактиките на Лили Иванова, след като вече дори силен грим не е способен да прикрие бръчките й.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Фолк певицата Малина съвсем се сбабичоса, видя <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Изпълнителката на &bdquo;Нека да не знам&ldquo; започна да прилага тактиките на Лили Иванова, след като вече дори силен грим не е способен да прикрие бръчките й.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;На тялото й завиждаха всичките й колежки, сега й то издава ЕГН-то й. Шията, ръцете, деколтето й са с множество бръчки. Заприличала е на Лили Иванова. Няма как непрекъснатите обиколки по нощните заведения и недостатъчният сън да не се отразят зле&ldquo;, коментират в гилдията.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">В последно време 47-годишната певица с име на горски плод залага на облекло, което да не разкрива шията и ръцете й. На вече приключилото турне на ,,Пайнер&ldquo; по-голяма част от тоалетите й бяха с дълги ръкави. За разлика от бръчките, на килограми чалга дивата не е мръднала от години. Тя е запалена почитателка на здравословното хранене и през ден тренира във фитнеса.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">,,Все пак изглежда добре за възрастта си. На тялото й могат да й завидят всички 20-годишни. Малина притежава едно от най-стегнатите и красиви тела в жанра, но уви, лицето, шията и ръцете й издават възрастта&ldquo;, гласи справедливата присъда по адрес на танцувалната изпълнителка.</span></p>

1 Коментара

1

преди 9 години

Неможем да стоим все млади всички одъртяваме. И вие ще одъртейте ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.